lite härligt rörigt

Har ni också kännt att ni ibland har behov av vissa miljöer?
Rent, avskalat och cleant kan vara vilsamt när man inte behöver så mycket intryck  men sen när hjärnan vilat upp sig igen är det gott med nya intryck då är det kul med sådana här spännande miljöer. (bilderna)

Anthropologie är ett kul ställe att hoppa in på...på nätet då alltså. Visst hade det varit kul att besöka både London och NY men med internet kan man ta sig far far away men ändå få sova i sin egen säng.
En powervacation på 10 min.

Det går väl inte jämföra med att vara där på riktigt men med lite fantasi så :)


Alla kreativa människor låter sig inspireras innan de sätter igång och skapar. Har man kikat runt här en stund gissar man att företag som House doctor, Odd birds, Anna O, Afroart mfl har hämtat lite av sin inspiration just här. ELLER så är det tvärtom-jag vet inte.Jag leker ofta med tanken om att vara med i en process där det skapas vackra produkter och då poppar det upp ideér på utsmyckningar/grejor av olika slag. I nästa sekund tänker jag att det egentligen bara omarbetningar av vad min hjärna redan registrerat på annat håll.
Att plagiera är inte så svårt och att inspireras är inte heller så svårt men att vara först ut med en ide´ eller produkt som ingen sett förut det måste väl ändå vara beundransvärt.

Är det det som är urformen av konst?
Att fixa det måste väl vara att stå högst på art/design-skalan?!

Samma känsla (registreringstanken) fick jag när vi strosade på formex  i feb. de saker vi föll för och tyckte var vackra var (omedvetet?) de som man tidigare sett i tidningar/på nätet men som man i hjärnan redan bearbetat ett tag.

Vi tror inte vi är så påverkningsbara men jag kan ibland undra hur mycket av alla tankar jag tänker som är påverkade av vad jag utsätts för.

Jag skulle vilja vara mer lyhörd för de tankar och ideér som kommer inifrån för jag tror att det skulle skapa en större "unikhet" som skulle berika vår omgivning.

Asså den här bloggen börjar urarta lite....så himla djupt!

Kankse jag lyssnar för mycket inåt...vad blir jag då?
Ett UNIKUM?...hrm....bra eller dåligt???


Nästa inlägg får nog bli ett glättigt, käckt, humortvistat helt världsligt och på gränsen till obetydligt.

Nu ska jag lyssna på den inre rösten som viskar kom och lägg dig..kom och lägg dig

Eller var det där min mans röst?...lite svårt att urskilja
Måste nog rensa öronen också.

Gonatt!


Om det skulle stå att jag publicerat detta inlägg kl 02.29 så är det fel på min dator hon är bara strax efter 22.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0