goeväder

Jag är matt och sitter i soffan, nyduschad efter tennisträning. Förra veckan var det kjolvarning men i dag var vi nere på mysbyx-nivå igen. Ett plus är att backhanden börjar sitta det har ju faktiskt varit ett stort mål. Nu kanske ni inte hänger med på det där med kjolen-det är enkelt. Vi har ett mått på hur duktiga vi måste bli för att skaffa oss snygga träninngskläder. Ibland hojtar vi till och uppmuntrar varann -KJOLVARNING!!!

Idag har jag fått vara med om att klämma och känna på en produkt som snart ska ut i diverse butiker. Den kommer att ligga överst på min önskelista ett tag framöver. Ni som gillar inredningen, kläder i "Jolina"-stil och Odd Molly kommer också att vilja ha det här. Mer än så kan jag inte säga men jag kommer att göra gratisreklam så fort det är ok.

åså goevädret, jag gillar när det snöar men inte när strömmen går så håll tummarna för att det inte händer.


Annat som jag sysslar med nu förtiden är att ta fram förslag till hur vi kan piffa upp "matsalen" i M-kyrkan. Vi har hjälp av duktiga Helen på af swedala. Jag har ju alltid tyckt om vackra miljöer och att piffa och så och tyckt att jag har haft lite koll på vad som är snyggt och gångbart. De senaste månaderna har jag letat efter möbler, miljöer, färg och form och jag inser att det jag har haft koll på bara är ett litet skrap på ytan. Jag har lärt mig massor -och det är så kul, jag njuter!!!

Ni som är berörda -håll ut, första förslaget är inom räckhåll. Vi väntar på några tygprover till fåtöljer och mattprover. Snart så..Nu är det sängen igen! Det är svårt att komma dit och det är massor av mycket mer svårt att ta sig ur den på morgonen. 
Den här sängen är inte heller min den hittade jag i jakten på inspration för vårt sovrum. På en blogg på Elleinteriörs hemsida. (Jag är dålig på att referera till platser jag hittar bilder på-vilket är ett brott, måste ta itu med detta. Vill inte vara kriminell)

kvällssummering

ÅÅÅH! Energin flödar. Jag hann både slipa och måla väggarna i killarnas rum. Just nu är det vitt men tanken är att det ska bli ett brett fält med  silver, inramade målningar av rumsägarna och ett stort fotokollage med en 6-åring som skate-ar.
Jag letar för fullt efter en matta som ska mysa till stämningen lite.  Det finns så många sätt att inreda och fixa till det på. Jag har suttit i timmar och letat inspiration på nätet, det finns så mycket fint och häftigt. Det svåra är när man väl ska göra det så går man enklaste vägen ändå. Denna gången har jag gett mig på att det inte ska bli a´la IKEA-schablonen. Jag vill att det ska bli personligt, coolt och "oss".  Jaja det blir som det blir och det blir nog väl.

Helgen har varit energifylld. Jag har fått massor gjort och dessutom varit på partaj till klockan 3 på natten...och när hände det senast då???
Upp med tuppen var det också eftersom jag hade ett litet uppdrag i kyrkan i morse. Trots den korta natten så känner jag mig riktigt pigg.  wow flow!
Det är måndagsvrak-varning.

..Partajet var en riktigt supernajs tillställning. Jag är kass på att bara sitta och kallprata och vara "ytsocial". Jag gillar att analys-prata och vända på halvfilosofiska tankar. Vid mitt bord hamnade 3 likasinnade och samtalsämnena tog inte slut. Tyvärr var vi tvungna att avbryta för en frågesport.
Så lyxigt det är att få sitta ned och äta god mat och prata.
Jag och R har bestämt oss för att rycka upp oss vad gäller bjudningar.

Nu ska jag snart krypa ner i sängen /God natt!
Inte i den här men visst är den fin!?


en personlig hälsning

Till cirkusföreståndare N Karlsson!
Titta vad man kan beställa :) Vore väl fint!
Beställes här


Circustavla

Dr Alban och cravings

Doktorer är bra. De kan laga och fixa saker. Dr Bosse fixar bilar, Dr Phil lagar själar, Dr Alban gör lite allt möjligt och Doktorerna på Bogedata har räddat livet på vår 7e familjemedlem. (Katten har 6e platsen) ...katten som för övrigt har lugnat ner sig och börjat rata Whiskas-maten. Jag gissar att detta betyder att stadie ett i gravidfasen har inletts-CRAVINGS!?

Annars då? Jorå livet rusar. Jag tycker det är svårt att hålla koll på saker, lite rörigt nu kan man säga. Jag kom på att jag skulle bjuda lite släkt för att fira dotterns födelsedag. Blev lite stressad över att tiden gick så snabbt och att allt hinner komma så tätt inpå hela tiden innan man gör något åt saken.
Jodå de kunde komma på lördag och äta lunch-bra!
Det blir stressigt i helgen!!! HJÄLP! Vad ska vi bjuda, hinner jag städa????

RRRING! Ja, Hallå! Syster- Du vet att det är inte nu i helgen hon fyller år va? Du menade väl nästa lördag?

YES! Där fick jag en hel vecka till på mig. Nu har jag massor av tid ju. Då hinner jag tom kanske spackla färdigt killarnas rum, fräscha upp hallen, hinner jag slipa trappan tro?

Jag funderar på att gå en struktur-kurs. Rent tekniskt vet jag att det är bra att vara välplanerad, göra en sak i taget och göra färdigt desamma. Vara förutseende. Ligga steget före. Göra listor.
Mitt måtto lyder "Avslut ger energi" men jag är en "-på", -börjare, -hittare, -drivare och då behöver man hjälp med att avsluta.

...och när det finns så mycket att göra blir min hjärna alldeles paralyserad och börjar längta efter kaffe och bulle och ett tänt ljus istället.
Så summan av kardemumman är att här sitter jag nu med en kopp kaffe (ingen bulle , jag shape-ar midjan) och bloggar, surfar runt och funderar på vad som ska stå först på min "att göra"-lista.

Jag är så himla imponerad av folk som bara får saker gjorda!

Nu kom mor och far på besök -KUL! nu ska jag umgås och SEN ska jag spackla....:)kärlekskrank

Katten mår inte bra. Den äter inte, den är rastlös. Det låter som den har fått nåt i halsen, den jamar och både ljust och mörkt.
Jag tänkte att vi får lämna bort den till en jägare. Arvid tyckte att vi skulle ta den till veterinären. 

Idag när jag skulle gå ut satt två katter utanför och lät likadant! ÅH! Epidemi?? 
Eller vänta nu....hmm!

Äter inte ....fjamsar omkring.....gör sig snygg.....pratar konstigt. Det gick upp ett ljus. Jag drog lite paralleller, jag ser mönstret. Samma mönster som vissa andra i familjen uppvisar. Det handlar om hormoner. Jag fick ringa kattexpert Nilsson i Romsås för att få det bekräftat.

Vad katten vill är helt uppenbart, nu vill den inte  ens komma in till natten. Dessa ungdomar!
årets första gammelugglefundering


Några i familjen var på badhuset i går kväll. I bilen hem var vi tysta en stund. De i baksätet höll en egen diskussion om hur kul det varit och hur mycket vatten det fanns kvar i öronen.
I framsätet bröt R tystnaden mellan oss med att säga lite kryptiskt och tyst och chockat -jag visste inte att det var så populärt att ja...du vet...att inte ha...du vet...

Jag svarade att jag gjort liknande upptäckter på andra sidan planket.

Det verkar vara läge att investera i Gilette-aktier alternativt köpa in sig i en vaxstudio (eller vad det nu kan heta).
För Bonuspengarna alt aktieutdelningen ska jag åka på semester var så säker.....

Antingen går utvecklingen väldigt fort eller så har vi inte varit på badhuset på väldigt länge.
Det var dagens inlägg och fundering.

Ordet bikinilinje är alltså numer utplånat i dubbelbemärkelse....eller?!
sladdfostran-hårt uppdrag!

mammmaaa! mammmmmmaaaa! mammaaaaaaaa! skriket ekar. Jag ignorerar. Det är maktkamp på gång. Vi försöker lära minsten hur man somnar själv i sin säng. Nr 1 fick genomgå provet i 1.5 årsåldern, nr 2 samma procedur vid ca 2år. Den senaste, den minste den mest bortskämde har haft lyxen att vi har legat kvar efter sagan tills han somnat. Det har ju inte bara varit lyx för honom, små varma händer som gosar ens rygg är ju fantastiskt (och väldigt lätt att somna till....)

Vad är det med de här små sladdarna som gör att man slappar bort gamla principer och gör det så svårt att dra tydliga gränser??

Maaaammmma! DU har inte gett mig nån kvällsmaaaaaat! (jo, tacos!!!)
Han försöker deala!!
Allt för att få mamma att komma till rummet så att han kan börja om från noll.

Mammma nu gör jag sönder....!!!
Mammmmaa om du inte kommer nu så...HOT!

Ska jag ge mig?

Jag vet att får han lite  flingor och fil så mjuknar han och somnar.


Vika mig eller inte??
vad spelar roll om 15 år och inte??

Charm, kärlek och lite fjäsk?
Hårda linjen?


en liten kvällsglimt...
direkt från verkligheten.

Det är skönt att vi inte har några större tonårskonflikter samtidigt. Då hade jag nog fått ta tjänstledigt:)
RSS 2.0