en hjerte-go helg

Då kan man kryssa i en checkruta på önskelistan över det här året. Ett besök på Formex ....-X!

Det blev en riktigt härlig helg med mycket inspiration.  Sjukt mycket prylar presenterades på mässan och jag var ganska nöjd med att slippa vara inköpare. Vilken utmaning det skulle vara att plocka ihop ett sjysst koncept av olika leverantörer och samtidigt göra en personlig butik med en "unik" och personlig stil. Det är inte konstigt att det finns många butiker som liknar varann. Utbudet av det vita-lantliga-shabby-chiciga var alldeles enormt överdrivet, undrar när eländet ska ta slut?!

Vi hann alldeles i tid till Ernsts föreläsning som blev en bra start på helgen.  "Inredning ska vara lite som kärvt på tänderna, som raggsockor i munnen ni vet". Inte sådär självklart överdrivet blankt och harmoniskt det måste väcka känslor och tankar. Inredning är ingenting utan varma människor då faller det platt till marken och betyder ingenting. Tänk er en stökig hall -om dina gäster möts av en varm kram som håller fast lite för länge kommer de inte alls märka hur stökigt det är. 

Han är fin han.

För någon vecka sedan bläddrade jag i en gammal Residence och fastnade  för ett tips om en restaurang ute på Skeppsholmen. Vi bokade ett besök där men blev några dagar senare väldigt skeptiska till menyn. Hmmm...avboka eller inte? Chansa? Äh vi kör!

Vilken hit!!


Promenaden ut på nästan ödsliga Skeppsholmen var mörk och mysig på gångstigen utmed vattnet.  Maten, miljön och sällskapet var i typ världsklass. Lite varstanns hoppade små saker från Oddbirds fram vilket fick att känna oss lite "hemma". Kul!-påpekade vi för personalen som i sin tur berättade att det fanns en koppling. Det hade vi missat.


Bild lånad från Oddbirds

Sofia Gustavsson och Malin Söderström tjejerna bakom Hjerta.

Efter att ha klämt och fotat fina grejor på fredagen blev det ett stadsrejs i Rohde´n tempo på lördagen. Besök på room och Garbo var inbokat resten fick dyka upp av sig självt. Vi fick ihop en skön mix av input.


Bild lånad av trendenser.se

Mycket roligt att nästan allt vi sållat ut som det finaste på mässan fanns representerat här.

Garbo interiör.....dröm drömFin entré!

Resten av bilderna finns i min mobil-de kommer!

Andra små axplock från min kamera kommer även de i nästa inlägg./A


Kommentarer
Postat av: Anneli

Mmm...ysigt och GOTT var det på Skeppsholmen. Tack för inbjudan:)

2011-01-24 @ 14:01:01
Postat av: Ellen

Väntar på resten av bilderna:))

2011-01-24 @ 18:46:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0