10% släkt med Ace of Base

Magiskt är ett nu-ord. Det används överallt, hur blir det så att till och med ord hamnar på hitlistan? Finns det någon som använder "hejdlöst", "blixtfort" eller "Liksom" nu för tiden? Nej, just det, för de finns inte med på listan. Nu är det magiskt som gäller.

Uttjatat eller inte när jag vaknade i morse så fanns det bara ett ord för the big white happening-MAGISKT!

Hejdlöst mycket snö som föll blixtfort liksom........

......................................
Hörde en intervju med Eva Dahlgren i morse hon bejakade sina ickeintressen. Jag har funderat hela dagen på vilka mina ickeintressen är.
Vilka är dina?

Hon pratade även om det faktum att vi är 90% arvsmassa och 10% en produkt av vår sociala fostran. Vi kanske ska sluta fundera på vem-är-jag-frågor och börja släktforska istället?Men nu tror jag faktiskt att släktforskning hamnade väldigt högt upp på min ickeintresselista, det låter inte kul.

Nu poppar ett minne upp ang släktforskning. Jag har sysslat med det.
Min familj ingår i en släkt som kallas Ryssnässläkten. De har varit väldigt duktiga på att dokumentera ättlingar och gett ut flera band med namn på personer som ingår i denna. Någongång i gymnasieåldern fick jag fram dem och läste. Det blev både kanon och kalkoneffekt.

Kanon! Syskonen Berggren i dåvarande Ace of base var mina typ sysslingars pysslingar- kändisglitter på mig!
Kalkon! På min skola fanns det två väldigt lite omtyckta herrar i lärarkåren oturligt nog fanns båda dessa herrars namn med i krönikan.
och där, just där började  mitt ickeintresse för släktforskning.

 Lite lika va?


och nu, just nu ska jag vila mitt huvud på den goe fine kudden.   Ernst nu har du varit borta från tvn väldigt länge, saknar dina fina meningar.Flingor & Frost! A
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0