vad är väl en bal på slottet??

Som en askungefamilj i lortiga städkläder (myskläder) försöker vi ha det så gott som vi kan. Meningen var att vi och fyra familjer till skulle suttit runt det fint dukade bordet och ätit den goda älgrostbiffen.

Viltstek med granatäpple

Vi var laddade och förberedda på fest men den goda fen glömde svinga sitt spö...kanske är det den elaka styvmodern som lagt baskelusker i Axels mat??!

I vilket fall så ville inte gästerna komma till chateau Lööf när magsjukan härjar.
En av oss fick ialla fall sitt hår lockat och blev hämtad till fest.

Men vi roar oss så gott vi kan. Vi har spelat uno och skrattat åt mr Bean.

Nu ska vi försöka hålla oss vakna så vi kan bränna av lite raketer vid rätt tidpunkt.


Det är inte bara nyårsafton det är vår bröllopsdag också. För några årsedan fick vi en fin flaska champagne som vi skulle öppna vid ett fint tillfälle. Den har vi haft med oss på två nyårsaftnar i rad men glömt bort under kvällen...haha.

På nåt sätt känns det inte rätt ikväll heller....eller varför inte??
Lortig, mysklädd, skidsockar och lite romantik med bubbel?

En del firar nyår i goda vänners lag andra på en söderhavsö och vi............"men jag är inte bitter!"


Nej, det är jag faktiskt inte. För det här året har påminnt oss flera gånger om hur snabbt det kan gå tills vi faktiskt inte har varandra alls. Eller hur stora sår det kan bli när relationer splittras. Hur sjukdom och elände kan vända uppochned på en hel tillvaro.

Så på en skala så är magsjuka = inget problem alls. Det går ju över på ett kick.

Puss och kram och ta vara på dagarna som kommer och var tacksam för de goa som gick. De tuffa lägger vi i erfarenhetslådan och de gråa glömmer vi bort. De med guldkant ramar vi in. OK?




 






Kommentarer
Postat av: Birgitta

Gott Nytt År!

Önskar ni kunde få ett år utan problem men sånt är inte livet. Problemen skall lösas på bästa sätt och det verkar som du har förutsättningar för det.

Det är inte hur man har det utan hur man tar det som är knuten till att man går under eller överlever. Ber att Guds välsignelse skall vila över familjen 2010. Det är den bästa önskningen jag kan ge.

2010-01-01 @ 13:50:01
Postat av: Veronica

Jag har vaknat ur vinterdvalan en liten stund nu... fast gäääsp jag tror att jag kryper ihop under duntäcket igen. Bara en liten stund...

2010-01-02 @ 14:20:23
URL: http://veronicasfoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0