vårteckenkubbkastningen är i gång. Växthuset i bakgrunden saknar lite rutor men som tur är var det inte kubbspel som orsakade det.

Ett annat vårtecken är att fotbollssäsongen har dragit igång. Arvid har fått säsongens första skada, ett gottigt köttsår på knät. Skolsköterskan Ulrika förklarade för Arvid att det förmodligen kommer att bli ett rejält ärr eftersom vi väntat lite för länge med att visa det, -Det gör inget jag har redan så många. Ja så är det.

Många åker till Hornborgarsjön för att titta på tranorna så här på våren mest är det väl tyska husbilsägare som tycker detta är intressant men i dag i UT så finns en bild med glada ungdomar. En av dem är vår Johanna hon står och peacar och tycker tydligen att tranor och ugglor är toppen!   ...????
hmmm.... jag har lite svårt att få ihop den här utflykten med hennes övriga intressen. Inte tror jag för fem öre på att de har haft fåglar i sin kikare.Johanna och kusin Matilda på besök vid Hornborgarsjön. På den tiden visste vi vad de hade i kikarn-tranor!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0