detta har hänt....


Min mobil är full av små vardagsglimtar, kort som var tänkta att bli blogginlägg var och ett för sig. 
För det är ju så att när det dyker upp små happy moments är det mobilen som är närmast till hands.


Så varsågoda några mikro inlägg:


Arvid 13 år filar naglarna.....??....!! Ovanlig syn vi fick oss ett gott skratt.


     Trodde bara att det var jag som haft fransk manikyr på mina tånaglar-fel!
Mina fick jag efter jag svarat ja på en fråga som jag i en fet jetlag-dåsigihuvudet inte hade koll på. Men söta blev de små tårna och de gladde mig varje gång jag tog av mig strumporna ett bra tag. SKRATT!
Bilden hittade jag i ett reklamblad.Många timmar spenderades i somras i kyrkan som vi renoverade. Här är uppackningen av stolarna. Nina ser du mattan?!
Mobilen är ju även med på jobbet. Vi gjorde en skogsutflykt, hittade stöldgods,söndrig bil med polistejp runt och en rostig gammal lampskärm.
Med fantasi och kreativitet blev den så här fin!
Ibland tittar man till på sina barn och tycker att de är extra fina. Här är Arvid i provrummet på Lager 157. Arvid jag ska köpa den skjortan till dig. Du är min bästa Arvid! puss.

En söndag för ett tag sedan åkte vi till våra fina Janne och Helena för en skogspromenad och lite lunch. Titta vad som låg på bordet. Finns det ngt finare än när någon tänkt till eller gjort sig ett extrabesvär för att glädja andra?!

Soppan var god, promenaden var härlig och vännerna var bäst!Jag och min kollega Pia har delat vardagen i många år. Nyss var vi på en tripp till Stockholm för att bli ännu (! :)) duktigare pedagoger. För alla skattebetalare som undrar vart pengarna i utbildningsnämnden tar vägen vill jag bara redovisa att hotellrummet vi fick hyrt åt oss var billigast tänkbara.....utan fönster.
Underbara dagar med mycket skratt.


Vi är lite som Abbatjejerna, en ljus och mörk.
Det finns människor som man inte träffar så ofta men som man vet tänker på en flera gånger i veckan och som man skulle kunna ringa mitt i natten. Vi har inte alltid kontakt men vi hör ihop..eller hur?!

Lite äldre än när vi träffades första gången....

Oj, den här bilden den skickade jag till min man som skulle påminna sina barn om att det finns något som heter morsdag.
Jag hittade chokladhjärtan i bilen några dagar senare och Axel sa - Dom har vi köpt i hemlighet till dig mamma!


Ibland måste man bara ta sina barn och åka till stan för att fika. Det här var i Borås i somras. Vi skickade bilden till pappan i familjen för att säga att vi saknade honom.....och lite för att göra honom avundsjuk på de goa bullarna.En bild från stugan. Arvid fick ett Leila-ryck och ville bjuda oss på hallonmuffins.
5 av 5 toast Arvid! 1337 eliiit!

Livet är inte en massa dagar det är en massa muffins. En del har vi ätit upp andra bara står på plåten och väntar på att bli det...uppätna alltså.


Lots of raspberry in your cake babies!/A
Se hela bilden
Kommentarer
Postat av: Ellen

<3<3<3. Så gott att ha er som vänner!! Kram

2010-10-27 @ 18:09:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0