minusgrader i sommarparadiset

Då har vi förflyttat oss 27 mil söder ut till vårt lilla paradis, Hörvik. Kanske inte lika paradisiskt som mitt i sommaren men lugnt och skönt är det...fast inte just nu för här stormar två gossar in i sovrummet som hoppar gapar och sjunger samtidigt som de försöker ta på sig.... puh lång mening. De ska ta en cykeltur så NU blir det snart lugnt en stund.

Vi andra har lagt våra kroppar i sängen och ligger här och surfar,softar och snarkar.

Ute är mörkt och kallt men tittar man noga så är det mesta sig likt. Gräsmattan är grön, fågelskiten hopar sig på altanen, orginalen cyklar förbi på gatan med den skillnaden att de nu har lustiga mössor på sig...Nu kommer Karl-Oskar....så blev det med lugnt och skönt, ha ha.


Karl-Oskar är egentligen värt ett helt eget inlägg, han är en lustig man men snäll som få. Han hjälper oss gladeligen att fileea torskar och dra ut soptunnan och som nu se till att det är varmt och gott när vi vill komma ner.
Karl-Oskar och många andra har en lustig dialekt det tog oss de första fyra somrarna att lära oss att förstå den.

Tyvärr har vi glömt överförningssladden till kameran så några bildrapporter blir det nog inte ni får hålla tillgodo med dessa som jag hittade på nätet.

Kram så länge....Karl -Oskar går härifrån med ett stort leende på läpparna han har både fått älgfärs och en kram från mig jag vet inte vilket som smäller högst :) / a










Kommentarer
Postat av: Anonym

Låter som att ni har det skönt där nere. Vad synd att du glömt kamerasladden men du kanske kan lägga in lite kort till oss nyfinkna när du kommit hem!? Hoppas att ni får en fin nyår. Kram

2008-12-28 @ 17:15:21
URL: http://msborg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0